Indignació a la Llagostera per una fuita d'aigua potable des de fa anys
La fuita d'aigua provoca destrosses en els camins de la Llagostera (CCMA)

Indignació a Llagostera per una fuita d'aigua potable des de fa anys

L'Ajuntament ha optat per construir-se la seva pròpia canalització després de les contínues queixes i denuncies a l'empresa concessionària

RedaccióActualitzat

Les urbanitzacions de Llagostera, Selva Brava i Fontbona, denuncien que hi ha un forat a una canonada d'aigua potable que abasteix les dues urbanitzacions. 

Fa anys que estan en aquesta situació i que denuncien l'empresa concessionària, Rec Madral. La canalització que disposen provoca contínues pèrdues que agreuja el context de sequera que estem vivint. 

D'altra banda, les fuites també són un perill perquè provoquen sots en el camí per on circulen vehicles. L'Emili Carbó, veí de la Llagostera, ha explicat com un camió gairebé pateix un accident: "El camió va estar a punt de bolcar perquè quan va carregat s'enfonsa d'un costat i pot fer la volta". 
 

Construeixen una canalització pròpia 

Tot i les contínues queixes i denuncies a l'empresa, l'Ajuntament ha optat aquest any per construir la seva pròpia canalització. L'alcalde, Antoni Navarro, assegura que els ha suposat "un gran esforç econòmic":

"Compta que aquesta empresa, a més a més, tingui un deute amb ACA (Agència Catalana de l'Aigua), el que farà serà tallar-li la concessió. "El que no pot fer ACA en aquests moments és tallar-li la concessió perquè ens quedaríem 500 habitants sense aigua. Per això estem fent un esforç".

L'empresa Rec Madral assegura que repararà la fuita. Els veïns, però no se'n refien i expliquen que cada cop que l'arreglen es rebenta per un altre cantó. 

 

ARXIVAT A:
Sequera
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut