Granollers

Impulsen una petició per crear una emoticona del porró a Whatsapp

La colla dels Blaus de Granollers ha engegat una recollida de signatures a change.org que ja han firmat més de 700 persones

Actualitzat

La colla dels Blaus de Granollers ha impulsat una campanya per aconseguir que Whatsapp creï una emoticona amb el porró. A pocs dies de la Festa Major de la capital del Vallès Oriental, els Blaus han engegat una recollida de signatures a change.org en forma de carta dirigida al fundador i conseller delegat de la popular aplicació de missatgeria, Jan Koum.

Els Blaus asseguren que "el porró és un símbol popular" català i, alhora, "universal". A més, destaquen que "potencia els vincles col·lectius", és "un element de cohesió popular" i "contribueix a crear un espai on tots som iguals". Pels impulsors de la campanya, "el porró converteix una simple funció biològica, la d'alimentar-nos, en un fenomen social", per la qual cosa en reclamen una icona, en la línia de la campanya ciutadana que va aconseguir que Whatsapp creés l'emoticona de la paella.

De moment, la petició ja l'han subscrita més de 700 persones i mitjans internacionals com "The Guardian" s'han fet ressò de la iniciativa.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut