Xavier Domènech al Parlament
Xavier Domènech al Parlament

Impugnen la candidatura de Domènech a la secretaria general de Podem Catalunya

RedaccióActualitzat

La comissió de garanties democràtiques de Podem Catalunya ha emès un dictamen ordenant la retirada de la candidatura de Xavier Domènech a la secretaria general de Podem.

Aquesta comissió considera vàlida la impugnació presentada per la senadora i també aspirant a la secretaria general del partit Cèlia Cànovas, que acusava Domènech d'incompatibilitat, ja que és el coordinador d'un altre partit, Catalunya en Comú.

Des de la candidatura de Domènech sostenen que la comissió, que veuen vinculada a l'anterior direcció d'Albano Dante Fachin, no és competent i s'ha adreçat a la comissió estatal de garanties, que s'hauria de pronunciar en les pròximes hores.

A la secretaria general de Podem Catalunya hi aspiren, a més de Domènech, cinc aspirants més: la senadora d'En Comú Podem Cèlia Cànovas;  Noèlia Bail, que havia estat a la direcció amb Albano Dante Fachin; Merche Gil, del cercle de Podem de Castelldefels; Cristian Medrano, de Mollet del Vallès, i Guillermo Alvárez, de Sant Fost de Campsentelles.

El dia 11 d'abril, després d'una campanya que ha començat el 22 de març, se sabrà qui serà el nou secretari general de Podem Catalunya.

ARXIVAT A:
Unides Podem
Anar al contingut