La copresidenta i diputada d'ICV, Dolors Camats, a la seu del partit en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
La copresidenta i diputada d'ICV, Dolors Camats, a la seu del partit en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Barcelona

ICV no crida a secundar la Via Catalana, però dirigents del partit hi participaran

La portaveu de la formació al Parlament, Dolors Camats, ha explicat en una roda de premsa al Parlament que l'executiva ecosocialista ha decidit que només demanarà participar en mobilitzacions que siguin reivindicatives tant des del punt de vista nacional com des del social.

RedaccióActualitzat
ICV ha optat finalment per no fer cap crida a la militància a secundar la Via Catalana cap a la Independència, convocada per l'11 de Setembre, encara que l'acció comptarà amb la participació de membres de la cúpula del partit i del grup parlamentari.
 
La portaveu de la formació al Parlament, Dolors Camats, ha explicat en una roda de premsa al Parlament que l'executiva ecosocialista ha decidit que només demanarà participar en mobilitzacions que reivindicatives tant des del punt de vista nacional com des del social.
 
 "(La Via Catalana) és una convocatòria independentista. ICV és un partit plural, hi ha gent independentista i gent que no ho és i, amb tota la normalitat, hi ha gent que participarà en la cadena humana i altres en un altre tipus de mobilitzacions", ha argumentat Camats.
 
Una de les protestes que sí secundarà oficialment Iniciativa per la Diada és la d'encerclar la seu de La Caixa a l'Avinguda Diagonal de Barcelona o també la que es farà a l'Hospital Josep Trueta de Girona.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut