Barcelona

Iceta titlla Tremosa de "nen de papà" i "maleducat" per dir que Montilla seria el preferit de Franco

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat que l'eurodiputat de CiU Ramon Tremosa hagi dit en el seu perfil del Facebook que el president de la Generalitat, José Montilla, "seria el preferit de Franco" per haver possibilitat la coincidència entre el Barça-Madrid i la jornada electoral. Iceta ha dit que l'eurodiputat és un "maleducat" i "un nen de papà" i, a més de demanar-li que rectifiqui, ha demanat a la direcció del seu partit que el desautoritzi de manera immediata per la seva "sortida de to tan greu". Iceta ha considerat que és "d'idiotes" -segons "el significat grec de la paraula"- afirmar que la possible coincidència de les eleccions catalanes amb el Barça-Madrid el 28 de novembre pugui fomentar l'abstenció.

Actualitzat
Iceta ha criticat que hi hagi "nens de papà que s'atreveixin a dir que Montilla seria el preferit de Franco quan molts d'ells es van incorporar en política no només quan no hi havia risc, sinó possibilitats de tenir un càrrec públic". Montilla, ha dit Iceta, "se la va jugar en la lluita antifranquista", actitud que contrasta, segons ell, amb la de persones pertanyents a les files de CiU.

Millor Guardans que Tremosa

Segons Iceta, les paraules de Tremosa són una mostra "de mala educació insuportable i de la deriva" de la federació nacionalista. "Abans a Europa teníem gent de la talla d'Ignasi Guardans i ara hem de conformar-nos amb Tremosa. Anem a menys", ha afegit.

Segons Iceta, amb aquestes paraules s'ha reflectit la "típica hipocresia" de CiU, que havia demanat que hi hagués joc net davant de la convocatòria electoral. El portaveu socialista també ha dit que "és tenir molt poca fe en el país pensar que un partit de futbol privarà la gent d'anar a votar". "Són especulacions absurdes. Els partits haurien d'aprofitar el temps per preparar bones llistes" i no fer aquest tipus de comentaris, ha assegurat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut