Ibai Díaz, primer oficial de màquines
Ibai Díaz, primer oficial de màquines

Ibai Díaz, primer oficial de màquines

Actualitzat

Edat: 31 anys
Lloc de residència: Sant Carles de la Ràpita (Montsià)

Soc de Barakaldo, però ara visc a Sant Carles de la Ràpita.

Vaig començar en tot això per casualitat i em va agradar. Havia estat més d'un any i mig treballant al Mediterrani per a Metges sense fronteres, a bord del Dignity I, i algú va donar el meu telèfon a l'Andreu Rul·lan d'Open Arms.

Ara embarco cap a Malta amb Open Arms com a primer oficial de màquines. Encara que hagi viscut una experiència similar a Metges sense fronteres, amb moments molt durs i d'altres inoblidables, espero que aquesta missió sigui excepcional i que em faci créixer com a persona i com a oficial, ja que és la primera vegada que tinc aquest càrrec.

També vull viure aquesta experiència de forma egoista, per sentir-me millor amb mi mateix. Lamentablement la solidaritat s'està perdent. Amb el meu granet de sorra vull ajudar la gent que ho necessita de debò. És el mateix que voldria trobar-me si algun dia hagués d'abandonar el meu país, que m'ajudessin com ho farem nosaltres.

D'aquesta missió espero que es deixin de perdre vides: cada vida perduda és una generació passada i futura que també es perd. Ajudar a resoldre aquest conflicte hauria de ser una prioritat mundial. Mentre això no sigui així, hi haurà d'haver gent que lluiti contra aquest problema. Open Arms és un col·laborador necessari al Mediterrani.

Trobaràs tota la informació d'aquest viatge a Diari de bord: TV3 des de l'Open Arms

Anar al contingut