Barcelona

Homenatge xarxaire a la Montserrat Roig

Una iniciativa ciutadana recorda l'escriptora i periodista Montserrat Roig a través de blogs i xarxes socials quan es compleix el 20è aniversari de la seva mort.

Karma PeiróActualitzat
"Inicialment vam pensar que l'homenatge es fes a través de blogs únicament, com en ocasions anteriors, quan hem homenatjat Joan Brossa o Carles Riba", explica el filòleg català Víctor Pàmies, autor del conegut blog de refranys 'Raons que rimen'. "Però ens vam adonar que s'havia d'obrir molt més perquè hi havia gent que ho podia difondre a través de Twitter o des de les seves pàgines de Facebook."

El que es demana a tothom és que la recordin des dels seus llocs web i des del vessant que més els interessi. "Si, per exemple, algú té un blog de cuina, que li dediqui una recepta; si el té de poemes, que li escrigui un, etc.". La Carme Rosanas ha estat la creadora dels dibuixos de la Montserrat Roig i els logos que tothom es pot posar a les seves pàgines web.

Des del blog d'en Pàmies es podrà seguir el recorregut de tota la gent que ha homenatjat la Roig. I si es vol veure en directe, a mesura que passen les hores, n'hi ha prou d'entrar a la pàgina de Facebook "Homenatge blocaire a Montserrat Roig el 10 de novembre" o piular i seguir el #20aniversariMRoig.

Des del 324.cat, dediquem aquest storify a l'escriptora catalana, recollint les veus que han aparegut fins ara.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut