Es desconeix si és el mateix os que s'ha vist a la zona diverses vegades aquest estiu
Pallars Sobirà

Graven un os a la carretera de la Bonaigua, on fa setmanes que s'hi passeja un exemplar

De moment, es desconeix si l'os que s'ha observat aquest dilluns és el mateix exemplar que s'ha vist diverses vegades aquest estiu

RedaccióActualitzat

S'ha tornat a veure un os bru enmig de la carretera al port de la Bonaigua, a l'Alt Àneu, al Pallars Sobirà. La imatge l'han capturat aquest dilluns al matí un grup de treballadors de Vaquèira.

Han gravat l'animal, que ha fugit. Aquest és el vídeo:

 

No és la primera vegada que es veuen ossos en aquesta zona. De fet, n'hi ha un --que podria ser el mateix que en aquesta ocasió-- que s'ha vist diverses vegades a prop de la carretera des de principis de juny. El departament d'Acció Climàtica va haver d'activar el protocol per a ossos problemàtics i posar en marxa un dispositiu per foragitar-lo.

Segons van informar en el seu moment, el que s'intenta és que tingui por i aprengui que ha de viure allunyat dels humans ja que, segons els Agents Rurals, l'animal mostra una actitud molt confiada.

En cas de trobar-se un exemplar d'os bru, per a la seguretat de les persones, com també per a la seguretat de l'os, els Agents Rurals demanen que no es facin visites a la zona amb la intenció d'observar l'animal, fotografiar-lo ni acostar-s'hi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut