Sant Joan Despí

González de Rivera assegura que els jutges que preparen el projecte de constitució catalana tenen tot el dret a fer-ho

El portaveu dels jutges firmants del Manifest pel Dret a Decidir, Xavier González de Rivera, diu que que hi ha una connexió entre la policia i la filtració de les fotos del DNI que va publicar el diari "La Razón"

Actualitzat

El portaveu dels jutges firmants del Manifest pel Dret a Decidir, Xavier González de Rivera, ha dit a que els que preparen el projecte de constitució catalana tenen tot el dret a fer-ho.

A "L'entrevista del diumenge", del canal 3/24, González de Rivera, s'ha mostrat convençut que hi ha una connexió entre la policia i la filtració de les fotos del DNI d'alguns del firmants d'aquest manifest que va publicar el diari "La Razón", i espera que, ara, la justícia ho pugui aclarir. "Estem convençudíssim que hi ha una connexió entre la policia, els arxius de la policia de les bases del DNI i el diari 'La Razón', d'això n'estem convençudíssims". González de Rivera ha matisat, però, que implicar-hi el ministeri "és molt agosarat".

El jutge s'ha mostrat preocupat pel fet que qualsevol persona pugui ser investigada només pel fet de subscriure una idea. A més, ha defensat el dret a redactar el text d'una nova constitució catalana, quan falten pocs dies perquè el jutge Santiago Vidal hagi de declarar davant la justícia per aquest fet.

Tot i això, González creu que, ara, els esforços s'han de centrar en el dret a decidir. "El debat és que ens deixin decidir."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut