Barcelona

Gloria Gaynor converteix el Palau de la Música en una festa

La cantant nord-americana Gloria Gaynor s'ha guanyat el públic del seu concert al Palau de la Música Catalana. Coneguda per temes com "I will survive" o "Never can say goodbye", la diva de la música disco dels anys 70 i 80 ha fet vibrar els assistents amb un repertori que ha combinat els clàssics amb cançons noves. El Festival del Mil·lenni portarà a Barcelona durant les pròximes setmanes altres noms destacats de la música, com María Dolores Pradera, Pastora, Rosana, Jane Birkin, Ana Belén i Georges Moustaki.

Actualitzat

Un Palau de la Música ple de gom a gom ha rendit tribut a la cantant nord-americana Gloria Gaynor, que ha actuat acompanyada d'una orquestra amb la qual ha repassat els principals èxits de la seva discografia, així com altres temes nous. Considerada una de les dives de la música disco dels anys 70 i 80, Gaynor ha fet vibrar el públic amb temes com "Never can say goodbye", una de les primeres cançons de la vetllada.

Ha estat un concert breu, de només una hora i quart de durada, però que ha donat per a bisos i no ha deixat cap dels assistents indiferent. Gaynor ha jugat amb l'equilibri dels vells i els nous temes. Així, al costat de cançons com "I am what I am" o l'emblemàtica "I will survive", han sonat algunes de les cançons nadalenques que pertanyen al seu últim disc, tan apropiades per a aquesta època. El públic ho ha agraït i s'ha sumat a la festa.

El Festival del Mil·lenni continuarà les pròximes setmanes a Barcelona amb noms destacats de la música com María Dolores Pradera, Pastora, Rosana, Jane Birkin, Ana Belén i Georges Moustaki.

Anar al contingut