Barcelona

Frustren un atracament a punta de pistola en una joieria al passeig de Gràcia

Un equip de TV3 enregistra la persecució policial, en què s'han sentit trets i hi ha hagut corredisses i molt nerviosisme

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut quatre atracadors que, aquest divendres, han assaltat una joieria del passeig de Gràcia de Barcelona. Poc abans de les onze del matí, els lladres han entrat a robar a l'establiment a punta de pistola, però han estat sorpresos per uns agents dels GEO, el cos de d'elit de la Policia Nacional, que sembla que feia temps que els seguien i que han aconseguit frustrar l'atracament.

L'amo de l'establiment ha explicat que un primer atracador amb un aspecte no sospitós ha trucat al timbre i quan han obert ha entrat el segon a punta de pistola. També ha explicat que els lladres han trencat vitrines i s'han endut joies, tot i que no de les més valuoses. Quan sortien amb el botí, els agents han perseguit els atracadors en ple carrer i n'han acabat detenint alguns a Pau Claris.

Hi hagut moments de molt nerviosisme i corredisses quan s'han sentit alguns trets, disparats a l'aire pels agents. La gent ha començat a córrer i a amagar-se en els locals, i alguns clients han marxat sense pagar dels bars on eren. Després, de mica en mica s'ha restablert la normalitat al passeig de Gràcia.

Els lladres anaven ben vestits, però portaven perruca, ulleres de sol i barba postissa.

Un equip de TV3 ha pogut enregistrar tota la persecució policial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut