El cotxe que trasllada Forcadell en arribar a la presó Mas d'Enric (ACN)
El cotxe que trasllada Forcadell en arribar a la presó Mas d'Enric (ACN)
Tarragona

Forcadell arriba a la presó de Mas d'Enric, al Tarragonès

Unes 300 persones han fet una cadena humana i han guarnit la carretera fins al centre amb llaços grocs per mostrar-li el seu suport

Actualitzat

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ja és al centre penitenciari Mas d'Enric, situat als afores del Catllar, al Tarragonès. Forcadell hi ha arribat a les 11.30 en un cotxe no logotipat presidit d'un vehicle patrulla dels Mossos. Això, després de sortir a primera hora de la presó de Puig de les Basses, a Figueres, on ha estat presa des del seu trasllat a Catalunya.

Unes 300 persones han fet una cadena humana per rebre-la vestits de groc i han cridat "Carme, llibertat". També han guarnit la carretera fins al centre amb llaços grocs i han fet pintades a la calçada els últims dos quilòmetres per mostrar-li el seu suport.

El canvi el va demanar la mateixa expresidenta del Parlament ara fa uns dies per estar més a prop de la seva família, que viu a Tarragona.

Fins ara ha transcendit poca informació del trasllat, però se sap que Forcadell tindrà cel·la pròpia al mòdul de dones de Mas d'Enric.

Les entitats sobiranistes faran aquesta tarda una cadena humana al voltant de la presó on ingressarà Forcadell per demanar-ne la llibertat.

L'expresidenta del Parlament està pendent que el Tribunal Suprem resolgui la seva última petició de llibertat.
           

Anar al contingut