Roma

Flavio Briatore es casa amb Elisabetta Gregoracci

Flavio Briatore posa seny. El director de l'escuderia Renault de Fórmula 1, reconegut solter d'or i acusat sovint de "playboy", s'ha casat. El cap de Fernando Alonso a l'escuderia francesa ha passat pàgina a la seva vida de solter durant 58 anys a Roma. S'ha casat amb la model i presentadora de televisió Elisabetta Gregoracci, en una cerimònia magnificent i envoltat dels seus amics del món de la política i l'esport.

Actualitzat
Després d'anys de múltiples conquestes -entre elles les models Naomi Campbell i Heidi Klum, amb qui va tenir un fill-, Briatore s'ha casat. El que havia estat considerat un dels solters d'or de la Fórmula 1 no s'ho ha pensat dues vegades a gastar-se la seva fortuna. Briatore s'ha casat amb Gregoracci en un acte que s'ha convertit en les noces de l'any a Itàlia. La cerimònia ha estat magnificent i ha obert dos dies de festa, música i luxe.

Un total de 350 convidats han acudit a la cerimònia religiosa a l'església romana del Sant Esperit de Sassia. Entre ells hi havia l'expresident del govern espanyol José María Aznar, la seva dona, Ana Botella, i el seu gendre i home de negocis, Alejandro Agag. Tampoc hi ha faltat el president del govern italià, Silvio Berlusconi.

Del món de l'esport, la gran estrella ha estat el pilot espanyol de Renault, Fernando Alonso, que hi ha anat sense la seva dona, la cantant Raquel del Rosario. El responsable de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, i l'exdirector esportiu de Ferrari, Jean Todd, també hi han estat presents. Del món del futbol, hi han assistit els entrenadors Marcello Lippi i Fabio Capello, i el vicepresident del Milan, Adriano Galliani.

Rolls Royce, frac, Duran Duran i exclusiva

Briatore ha arribat a l'església en un Rolls Royce blau fosc i amb un frac de seda negra. A ell se l'ha pogut veure, però la seva dona, Elisabetta Gregoracci, de 28 anys, ha entrat al temple completament tapada per enormes paraigües blancs que sostenia el personal de seguretat. Una manera de protegir l'esposa dels fotògrafs, ja que la parella ha venut l'exclusiva del casament a una revista i a una televisió britàniques. El dissenyador italià Roberto Cavalli ha estat l'encarregat de confeccionar els tres vestits que Gregoracci lluirà durant les celebracions.

A la festa tampoc hi faltarà música. El tenor italià Alessandro Safina ha estat l'encarregat d'interpretar l'"Ave Maria" durant les noces i el grup britànic Duran Duran cantarà durant el sopar.
Anar al contingut