El Lamborghini que conduïa un grup de youtubers ha xocat contra un turisme i ha mort un nen de cinc anys

Mor un nen de 5 anys a Roma en un xoc amb el Lamborghini d'uns youtubers que feien un repte

Un grup d'influencers amb centenars de milers de seguidors s'havia posat el repte de conduir a gran velocitat per Roma i passar 50 hores seguides al cotxe

Actualitzat

Final tràgic al repte d'un grup de youtubers italians. El seu Lamborghini, amb el qual volien passar 50 hores donant voltes per Roma a gran velocitat, ha xocat contra un cotxe Smart on viatjaven una mare i els seus dos fills. El fill gran, un nen de cinc anys, ha mort en l'impacte, mentre que la mare i una altra filla han quedat ferides.

El nen de cinc anys ha mort abans d'arribar a l'hospital. La mare, de 35 anys, i la filla, de 3, han estat traslladades a l'hospital, però no es tem per la seva vida. De fet, la nena ja hauria estat donada d'alta.

Tot plegat ha passat aquest dimecres. Al cotxe dels influencers, que era de lloguer, hi viatjaven cinc joves d'entre 20 i 23 anys que estaven gravant el seu propòsit per alimentar el seu canal de Youtube, amb el nom TheBorderline, que té més de 600.000 subscriptors.

Segons l'agència italiana ANSA, la policia ha obert una investigació per homicidi involuntari contra el conductor, de 20 anys, que va donar positiu en cànnabis.

Alguns usuaris han penjat imatges dels cotxes després del xoc:


200.000 euros l'any

Alguns dels joves que viatjaven en el Lamborghini acostumen a publicar vídeos a les xarxes sobre activitats esportives o d'oci. A Youtube superen el mig milió de seguidors, a TikTok en tenen 260.000 i gairebé 90.000 a Instagram.

El diari italià La Repubblica ha publicat aquest divendres que els TheBorderline arribaven a facturar 200.000 euros l'any i que llogar el Lamborghini els havia costat 2.000 euros al dia.

L'accident ha passat mentre estaven portant a terme el seu darrer repte: conduir a gran velocitat i passar 50 hores seguides al cotxe. Alguns testimonis citats per mitjans italians han confirmat que els havien vist passar anant a uns 90 o 100 quilòmetres per hora, quan el màxim de velocitat permesa en zones urbanes a Itàlia és de 50 quilòmetres.

A hores d'ara, ja han retirat els vídeos que havien penjat sobre el repte. Alguns dels seus seguidors han deixat comentaris en altres vídeos lamentant la mort del nen de cinc anys.

En el darrer vídeo, gravat abans de l'accident, hi sortia un dels joves entrant al Lamborghini que amb un to arrogant es dirigia a la càmera:

"Mou-te amb el teu Smart que val 300 euros d'oferta en un supermercat, mentre que el meu val milions."

ARXIVAT A:
Xarxes socials
Anar al contingut