Alberto Núñez Feijóo durant la junta directiva d'aquest dilluns (EFE/Mariscal)

Feijóo fa una crida a la mobilització contra l'amnistia

El líder del PP ha anat un pas més enllà contra l'amnistia i ha convocat per diumenge manifestacions a totes les capitals de província

RedaccióActualitzat

L'acord del PSOE amb els independentistes, amb l'amnistia com a eix central, sembla cada vegada més a prop, i el PP va intensificant la seva guerra en contra del pacte i la futura llei.

De fet, el text encara no es coneix, però els populars ja fa setmanes que es mobilitzen. Després d'un cap de setmana ple d'actes, Alberto Núñez Feijóo ha anat més enllà i ha convocat propostes a totes les capitals de província per aquest diumenge al migdia. Ho ha fet durant una junta directiva amb tots els presidents autonòmics per escenificar el poder territorial enfront de l'amnistia.

Les concentracions del diumenge 12 serviran per al PP de prèvia a una gran mobilització, diuen, pel 19 a Madrid. El líder popular ha remarcat que la seva formació s'oposarà a la llei d'amnistia des de qualsevol lloc on tinguin representació.

Moment de la junta directiva del PP, aquest dilluns a la seu del partit a Madrid (EFE/Mariscal)

Feijóo, al costat de Catalunya

El líder dels populars assegurava "no haver acceptat xantatges" i per això no ha arribat a La Moncloa. També ha llençat un missatge per a Catalunya, ha volgut defensar els interessos dels catalans davant dels de l'independentisme –ha dit-- i de Pedro Sánchez.

Finalment, vaticinava que no es repetiran eleccions, ja que, segons ha dit, si Pedro Sánchez les convoqués, les guanyaria el PP, i podria governar.

 

ARXIVAT A:
PPInvestiduraAlberto Núñez FeijóoAmnistia
Anar al contingut