Entrada de Disneyland París amb els personatges de Disney
El tren s'ha dirigit a l'estació del costat del parc de Disney a París (Flickr)

Eurodiputats que anaven en tren a Estrasburg acaben a Disneyland per error

El maquinista s'ha equivocat de via i ha portat el tren a l'estació del parc temàtic

RedaccióActualitzat

Un tren xàrter que portava eurodiputats i funcionaris europeus de Brussel·les a Estrasburg, per la sessió plenària aquest dilluns al Parlament Europeu ha acabat al parc Disneyland de París per un error del maquinista.

El cas és que va agafar una via que no era. Quan el tren va sortir de l'aeroport de Charles de Gaulle, en comptes d'enfilar cap a Estrasburg, va dirigir-se a l'estació que hi ha al costat del parc temàtic, la de Marne-la-Vallée Chessy.

Se'n va adonar quan ja havien fet uns 10 minuts de trajecte i així ho va fer saber als passatgers del tren. Van arribar a Disneyland, van esperar 20 minuts a l'estació i, llavors sí, van enfilar cap al seu destí real. Finalment, arribaven a Estrasburg 46 minuts més tard de l'hora prevista.
 

Les bromes dels eurodiputats

"Team Disneyland", feia broma, en un missatge a X, l'eurodiputada liberal neerlandesa Samira Rafaela, compartint una foto des del vagó de la cafeteria amb un diputat socialista del mateix país, Mohammed Chahim.

"Quan la màgia cobra vida", l'eslògan de Disney aviat serà el del Parlament Europeu?", publicava un altre eurodiputat que era al tren, Emmanuel Foulon.

El viatge formava part del desplaçament mensual que els eurodiputats i els seus equips fan des de Brussel·les, on es fa pràcticament tota la feina de comissions i del dia a dia, fins a Estrasburg, on es fan els plens durant quatre dies cada mes.

ARXIVAT A:
Parlament Europeu
Anar al contingut