Estopa en el Coca-Cola Music Experience
Estopa en el Coca-Cola Music Experience, el 2023 (Europa Press)

Estopa esgota les entrades per al concert de l'Estadi Olímpic de Barcelona al juliol

Els germans Muñoz també han presentat single, un avançament del nou disc que recupera les sonoritats dels seus inicis

RedaccióActualitzat

Estopa ha esgotat en "només unes hores" les entrades per al concert de l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona previst per al 10 de juliol. Així ho ha anunciat la promotora The Project a la xarxa social X on, a més, destaca la fita que suposa.

I és que els germans Muñoz s'han convertit en els primers artistes de l'Estat a oferir un concert i esgotar localitats en aquest estadi. També han penjat el cartell de "sold out" a l'altre esdeveniment de gran format anunciat per al 22 de juny, al camp de futbol de l'Atlètic de Madrid, el Cívitas Metropolitano.

Aquests dos concerts s'inclouen dins de la gira per celebrar els 25 anys de carrera d'Estopa. Esdeveniments que aniran acompanyats d'un nou àlbum anomenat "Estopía" on els germans Muñoz presentaran 12 cançons la primavera vinent.

Una d'aquestes, el nou single que s'ha publicat aquest divendres 1 de desembre.
 

Primer single del disc "Estopía"

Estopa torna al ritme de la rumba que els ha catapultat fins a l'èxit. Els germans Muñoz han publicat "El día que tú te marches" acompanyat d'un videoclip ple de referències a la seva trajectòria professional.

El vídeo utilitza tecnologia digital avançada on no hi falta el tradicional Seat Panda de "La raja de tu falda", el porc de la portada del disc "Destrangis" o l'astronauta de "Rumba a lo desconocido".


Un single que suposa un avançament del nou disc i que és la primera cançó que publiquen després de 4 anys. Està composta i produïda pels dos germans i torna a les sonoritats inicials del seu debut.

A més, hi participa l'artista Chonchi Heredia, que ja va acompanyar-los en les icòniques cançons dels primers discs.
 

Una desena d'àlbums publicats

Originaris de Cornellà de Llobregat, Estopa es van donar a conèixer l'octubre del 1999 amb un primer àlbum que portava el mateix nom del grup. Moment en què la seva rumba costumista va trencar els esquemes del panorama musical de l'època.

Amb cançons com "Suma y sigue" i "La raja de tu falda", Estopa va aconseguir vendre més de 2.000.000 de discos, un rècord per a un grup debutant a l'Estat.

Des de llavors, han publicat una desena d'àlbums, l'últim, "Fuego" (2019), amb el qual van commemorar el seu 20è aniversari.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut