Espanya supera la Xina en víctimes mortals per coronavirus

A Catalunya s'ha registrat un increment significatiu d'hospitalitzats i persones ingressades a l'UCI

Redacció/ACNActualitzat

En les últimes hores hi ha hagut 738 morts a Espanya pel nou coronavirus, amb un total de 3.434 víctimes. A la Xina les defuncions confirmades per les autoritats són del voltant de 3.280.

Així doncs, Espanya se situa només per darrere d'Itàlia en el nombre de defuncions per coronavirus. El nombre de morts de les últimes 24 hores a l'estat espanyol és el més alt registrat fins ara en un dia i suposa un augment del 27%.

Pel que fa a la xifra total d'infectats, implica un augment del 20% amb relació a les dades de positius confirmats dimarts. El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha explicat que, del total, hi ha 26.900 casos hospitalitzats. Simón ha remarcat que l'augment de positius del 20% és equivalent al de dimarts, quan l'augment amb relació a dilluns va ser del 19,9%.

Segons ha explicat, a Catalunya s'ha registrat un increment significatiu d'hospitalitzats i persones ingressades a l'UCI, superior a la mitjana estatal.

A Catalunya, segons les dades facilitades pel Ministeri de Sanitat, s'han registrat 2.073 casos nous en un dia i hi ha 230 persones més ingressades a l'UCI, amb un total de 781. Pel que fa a les defuncions, n'hi ha hagut 234 en un dia. A banda, 1.274 persones han rebut l'alta, 546 més que dimarts.
     

ARXIVAT A:
Coronavirus Salut
Anar al contingut