Futvòlei

Espanya no es presenta a l'Open Internacional de futvòlei de Coma-ruga per no enfrontar-se amb Catalunya

Finalment no hi haurà el doble duel Catalunya-Espanya en categoria femenina i masculina que havia d'obrir aquest dissabte l'Open Internacional de Futvòlei de Coma-ruga. Les pressions que ha rebut tant l'organització com l'Associació Espanyola de Soccervolei per part del Consell Superior d'Esports ha provocat que els combinats espanyols no es presentessin aquest migdia al torneig. Això ha deixat sense rival la selecció nacional, que ara s'enfrontarà amb Alemanya, França, Portugal i el Brasil.

Actualitzat
Els enfrontaments entre les seleccions catalanes i espanyoles de futvòlei s'havien convertit en el gran atractiu de l'Open Internacional de Futvòlei, però també en el centre d'una nova polèmica al voltant de l'oficialitat de les seleccions catalanes. 

Un cop més, però, el per uns esperat duel -per altres, improcedent- no es disputarà, ja que tant l'organització del torneig com l'Associació Espanyola de Soccervolei s'han acabat rendint a les pressions i la selecció espanyola no ha comparegut a la platja del Riuet de Coma-ruga, on s'havia de disputar el partit.
Anar al contingut