El port del Garraf, a Sitges (ACN/Gemma Sánchez)

Es recupera la mobilitat entre Barcelona, l'àrea metropolitana, el Garraf i l'Alt Penedès

Protecció Civil informa que ja es poden fer desplaçaments entre la regió sanitària de Barcelona i aquestes dues comarques que l'1 de juny ja havien passat a la fase 2 juntament amb el Camp de Tarragona

RedaccióActualitzat

Les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf han quedat reintegrades -a efectes de mobilitat- des d'aquesta mitjanit a la regió sanitària de Barcelona. Des d'aquest dilluns, per tant, ja es poden fer desplaçaments entre aquests territoris i la resta de les comarques de l'àrea metropolitana barcelonina.

Així ho recorda Protecció Civil de Catalunya en un missatge a Twitter en què afegeix que si hi torna a haver canvis al respecte, n'informaran. El Servei Català de Trànsit s'ha fet ressò d'aquest avís.

 

 

El Garraf i l'Alt Penedès formen part de la regió sanitària de Barcelona (en concret, de la regió anomenada de l'Àmbit Sud), però fins ara no s'hi podien fer desplaçaments des de les altres comarques de la regió perquè s'havien quedat a la fase 1 de la desescalada, mentre que el Garraf i l'Alt Penedès ja havien passat a la fase 2 juntament amb les comarques veïnes del Camp de Tarragona.

Des d'aquest dilluns, doncs, queda eliminada aquesta divisió dins de la regió sanitària de Barcelona, pel que fa a la mobilitat, i ja es poden fer desplaments sense límit per l'interior de la regió sanitària de la ciutat de Barcelona i les comarques que l'envolten.

Pel litoral, això vol dir que està permesa la mobilitat sense restriccions entre Cubelles i Arenys de Mar, que són, respectivament, el municipi més al sud del Garraf, i el municipi del Maresme que és el límit de l'àmbit nord de la regió sanitària de Barcelona (a partir de Canet de Mar ja és regió sanitària de Girona).

ARXIVAT A:
Coronavirus DesescaladaMobilitat
Anar al contingut