Una imatge del conductor que ha difós el consistori (Ajuntament de Palamós)

Enxampen un conductor begut per derrapar a tota velocitat a la platja de Palamós

L'home, de nacionalitat francesa, va fer virolles a la platja Gran i les imatges de seguida es van fer virals a les xarxes

RedaccióActualitzat

Un conductor que dissabte va accedir a la platja Gran de Palamós i va fer virolles a la sorra ha estat denunciat per conducció temerària i per donar positiu en alcoholèmia. La policia local de Palamós ha localitzat el vehicle en qüestió després d'una àmplia recerca, segons remarquen.

L'home, de nacionalitat francesa, s'enfronta a una sanció que supera els mil euros. S'ha comprovat també que li constaven diverses multes per excés de velocitat que encara no ha pagat i se n'ha informat els Mossos d'Esquadra. Així ho ha confirmat l'Ajuntament de Palamós en un tuit.

El cotxe va entrar a la platja dissabte a la tarda, amb un totterreny. Allà, va derrapar a tota velocitat durant una estona i va marxar a través del pàrquing que connecta amb la platja.

El consistori ha agraït la col·laboració ciutadana a l'hora de detectar vehicles com aquests, ja que l'alerta la van donar diversos testimonis. Les imatges es van difondre àmpliament a través de les xarxes socials i les ha publicat el Diari de Girona.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut