La góndola estava a punt de passar per sota un pont quan els turistes van canviar de lloc per fer una fotografia (Pexels/Emily Geibel)

Ensurt a Venècia en bolcar una góndola quan els passatgers intentaven fer una fotografia

El gondoler havia advertit el grup que no es moguessin perquè estava maniobrant per passar per sota d'un pont

Redacció/AgènciesActualitzat

Un grup de turistes va acabar submergit aquest diumenge en les gèlides aigües dels canals de Venècia per no haver fet cas a les indicacions del gondoler que els feia una ruta per la ciutat.

Els fets van passar poc després de la una del migdia al canal Rio de la Verona, just a la façana del darrere de l'emblemàtic teatre de la Fenice.

Segons explica Nuova Venezia, el gondoler s'estava preparant per passar per sota d'un pont, una operació complicada, tenint en compte que la marea alta li deixava poc marge per maniobrar.

L'home hauria cridat als turistes que no es moguessin, perquè era perillós, però els passatgers van continuar amb els seus plans i es van desplaçar cap a un costat de l'embarcació per fer una fotografia.

Amb gairebé tot el pes en un costat, l'embarcació es va desequilibrar i va bolcar.

El gondoler, que també va acabar a l'aigua, va aconseguir agafar primer un dels turistes i treure'l del canal. Després, segons el mateix diari, va haver de submergir-se per salvar la resta.

L'escena va quedar enregistrada per altres turistes i vianants que hi havia aquella hora per la zona. De fet, alguns dels accidentats també van intentar agafar-se a una altra góndola per poder sortir de l'aigua.


Finalment, tot va acabar en un gran ensurt i molt de fred, tenint en compte que aquest diumenge els termòmetres de la ciutat rondaven els cinc graus.

Un dels vídeos de l'accident l'ha difós, entre altres, l'Instagram "Venècia no és Disneylàndia", que assegura que els passatgers van acabar refugiats "en un lloc càlid": la sastreria del teatre La Fenice.

 

 

ARXIVAT A:
Viral Itàlia
Anar al contingut