Sortida d'autocars des de Girona per participar en la manifestació en suport a la unitat d'Espanya
Barcelona

En autocars, tren i cotxes particulars arriben participants de tot Catalunya i Espanya

SCC ha organitzat un centenar d'autocars que portaran part dels assistents a la concentració

RedaccióActualitzat

Societat Civil Catalana vol que la manifestació d'aquest migdia al centre de Barcelona sigui multitudinària i marqui xifres rècord en nombre d'assistents. Per això ha organitzat autocars que vindran a la capital catalana des de diferents punts de Catalunya i d'Espanya.

Segons ha anunciat el seu vicepresident, Àlex Ramos, SCC ha organitzat un centenar d'autocars que portaran part dels assistents a la concentració. També s'ha fet una crida "a tots els catalans de bé a mobilitzar-se massivament"


Societat Civil Catalana espera desbordar Barcelona amb el que ha anomenat la majoria silenciosa. A més de l'autocar o els cotxes particulars, molts assistents a la manifestació han optat per l'opció del tren per arribar fins a Barcelona:

 

 


Els organitzadors demanen als participants en la manifestació que no facin servir banderes preconstitucionals i adverteixen que no acceptaran "entitats ni simbologies que no reflecteixin valors democràtics". Un servei d'ordre d'entre 100 i 200 persones, segons assegura SCC, s'encarregarà de controlar la manifestació i retirar els símbols preconstitucionals que hi pugui haver. 

Dins dels autocars que sortien de matinada des dels voltants de l'estadi Santiago Bernabeu de Madrid, els manifestants buscaven un bon lloc per guardar les seves banderes fins a arribar a Barcelona:

 


 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut