Moment de l'homenatge a Pau Pérez, a Vilafranca del Penedès ( @justiciacat)
Moment de l'homenatge a Pau Pérez, a Vilafranca del Penedès ( @justiciacat)
Vilafranca del Penedès

Emotiu comiat a Pau Pérez, apunyalat al cotxe després de l'atemptat a la Rambla

És la víctima número 15 dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils dijous

RedaccióActualitzat

Vilafranca del Penedès s'ha acomiadat amb un acte multitudinari de Pau Pérez, l'home de 34 anys trobat mort dijous a l'interior del seu vehicle a Sant Just Desvern. És la quinzena víctima de l'atemptat de dijous a Barcelona.

El funeral s'ha fet a la basílica de Santa Maria, plena a vessar, igual que la plaça de Jaume I. Companys de l'ONG amb què va treballar a Haití i de l'Atlètic de Vilafranca, equip amb què havia jugat, li han dedicat unes sentides paraules de comiat. Després, a la plaça, les tres colles castelleres han alçat pilars en senyal de dol.

Pau Pérez va morir apunyalat per Younes Abouyaaqoub, l'autor de l'atropellament massiu a la Rambla. Després de fugir del lloc de la massacre, el terrorista va entrar al seu vehicle quan aparcava a la zona universitària de la Diagonal de Barcelona i el va matar. Amb el cotxe, i la víctima dins, es va saltar un control policial a la sortida per la Diagonal i va ferir una agent a qui va atropellar. El cotxe, un Ford Focus, va ser localitzat al cap d'una estona a Sant Just Desvern amb la víctima a dins. Younes Abouyaaqoub havia fugit.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha decretat tres dies de dol i ha suspès tots els actes amb presència institucional. Ha qualificat l'atemptat de "tràgic i injustificable" i ha traslladat el seu condol a familiars i amics. A partir de demà, dimarts, fins dijous, s'habilitarà un llibre de condolences al saló de plens de l'Ajuntament.

Pérez era un jove de Vilafranca del Penedès i treballava en una important empresa del sector vitivinícola. A més, era cooperant d'una ONG i estava vinculat al món esportiu i casteller. 

 

Anar al contingut