Moment de la batalla campal, el 23 de juliol als carrers de Sitges

Els vídeos de la baralla multitudinària de Sitges permeten als Mossos detenir 12 homes

Els Mossos han localitzat els homes, d'entre 19 i 50 anys i veïns del Garraf, per les imatges gravades de la baralla i també per les identificacions que van fer el 23 de juliol

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut 12 homes relacionats amb la baralla multitudinària de la matinada del 23 de juliol al carrer Primer de Maig de Sitges, conegut com el carrer del Pecat.

Les detencions dels homes, d'entre 19 i 50 anys, s'han fet entre el 3 i el 7 d'agost gràcies a les identificacions que van fer llavors els agents i també a les imatges gravades de la baralla:

 

Els fets van començar cap a les dues de la matinada quan un grup d'homes va voler entrar en un dels locals d'oci del carrer, i els vigilants del local els ho van impedir.

Això va provocar una primera baralla que, quan van arribar una patrulla de la Guàrdia Urbana i una dels Mossos, alertades pels veïns, ja s'havia acabat.

Però quan van localitzar un grup d'unes quinze persones que hi havien participat, i van intentar mediar en el conflicte, va esclatar una segona baralla, que es va convertir en multitudinària.

En aquesta baralla s'hi van involucrar desenes d'homes, que van llançar tot el que tenien a mà contra els adversaris, com ara ampolles, gots i taules, i van fer servir cadires i tamborets com a armes.

Els agents policials van trobar-se totalment superats per la situació, i van resultar contusionats i en algun cas ferits per les agressions que es creuaven els que es barallaven.


Els detinguts, que són veïns de diverses localitats del Garraf, els acusen dels delictes de desordres públics, lesions, baralla tumultuària i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Segons han informat els Mossos, sis dels detinguts tenen antecedents policials, i han afegit que la investigació sobre aquesta baralla continua oberta i podria haver-hi més detencions.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut