Barcelona

Els Pets i Els Amics de les Arts actuen junts al Poble Espanyol

El Poble Espanyol de Barcelona ha reunit dues icones del rock català. Hi han actuat Els Pets amb un dels grups revelació del moment, Els Amics de les Arts, en el concert inaugural del cicle "Els concerts de l'estiu". Els de Constantí, liderats per l'incombustible Lluís Gavaldà, han interpretat per primera vegada a Barcelona les cançons del seu últim disc, "Fràgil", i han repassat també alguns grans èxits. "Els concerts de l'estiu" es completarà amb vuit actuacions més amb gran presència d'artistes de l'Estat com Bebe, Antonio Orozco o La Mala. També s'hi podran veure els Gossos i Mishima.

Actualitzat
Passat, present i futur del pop rock cantat en català en un sol escenari. Els Pets i Els Amics de les Arts no només han compartit cartell sinó també públic, ja que han regalat als assistents una col·laboració inèdita.

Els Pets han presentat les cançons del seu darrer àlbum, "Fràgil", publicat aquest any i que ha rebut bones crítiques, un cop més, per la frescor dels seus arranjaments i les lletres directes i entenedores de Gavaldà.

Els Amics de les Arts han actuat en primer lloc. La seva carrera és, al costat dels de Constantí, molt curta, i malgrat tot molts dels seus temes són ben populars entre els seus seguidors. La cançó "Reijkiavik", dedicada a l'avi d'un dels components, ha comptat amb la col·laboració del cantant d'Els Pets, a qui, irònicament, Els Amics de les Arts han augurat "un futur prometedor".

"Els concerts de l'estiu" al Poble Espanyol se celebren al llarg del mes de juliol. La majoria dels concerts al Poble Espanyol seran com l'inaugural, amb doble cartell, i amb una destacada presència de grups catalans. És el cas, per exemple, del concert del duo de Kings of Convenience i Mishima o el del cantautor Milow, que actuarà després de Gossos.
El cicle es tancarà el 28 de juliol. La promotora The Project, programadora del cicle, espera vendre, entre els nou concerts, unes 30.000 entrades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut