Un dels cartells de protesta per les retallades
Un dels cartells de protesta per les retallades
Barcelona

Els Mossos d'Esquadra abandonen la protesta de parlar en castellà després de les crítiques rebudes

Els sindicats dels Mossos d'Esquadra han anunciat que abandonen la mesura de parlar només en castellà com a protesta per les retallades aplicades pel govern català. Els sindicats asseguren que han pres la decisió després de veure que l'acció "no s'ha entès bé" i remarquen que en cap cas es pretenia provocar aquest tipus de reacció entre l'opinió pública i "generar disgregració en un moment en què hem d'estar més units que mai".

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra ja no parlaran en castellà per protestar contra les retallades. Des  que es va posar en marxa aquesta mesura, la xarxa ha tret fum amb crítiques contra la policia autonòmica, i per això els sindicats han decidit abandonar l'acció.

A través d'etiquetes com #mossos, #protestamossos, #mossosfail o #mossoflautes molts usuaris de les xarxes socials han aprofitat en les últimes hores per carregar contra aquesta mesura, una mesura que ha acabat per eclipsar les demandes reals del col·lectiu.

Els Mossos continuen en peu de guerra

Precisament aquest dissabte, les mobilitzacions de protesta han continuat a Lleida, Salou i Lloret de Mar.

A les 12 del migdia s'ha organitzat un esmorzar protesta a Salou i a la una s'ha fet una concentració a la plaça de Ricard Vinyes, a Lleida, on han participat una trentena d'agents. 

A Lloret de Mar, un grup de Mossos d'Esquadra ha volgut aprofitar la visita del president Mas per reclamar una solució contra les retallades que s'estan fent en el col·lectiu. Uns 400 agents s'han concentrat davant de la Casa de la Cultura del municipi i han corejat unes estrofes de la cançó "Viva España".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut