Barcelona

Els Mossos alliberen un nen d'11 anys segrestat a Barcelona

El grup especial d'intervenció dels Mossos d'Esquadra ha detingut dues persones per la seva presumpta participació en el segrest. La policia creu que pertanyen a un grup organitzat i està buscant tres implicats més en el cas. Segons sembla, el cervell del segrest és un pres que va coincidir fa uns mesos en una presó amb el pare de la víctima.

RedaccióActualitzat
El grup especial d'intervenció dels Mossos d'Esquadra ha alliberat un nen d'11 anys que havia estat segrestat a Barcelona. Els raptors demanaven un rescat de 5 milions d'euros i tenien el menor en un pis, lligat de mans i peus i fortament sedat. Tot va començar quan la mare i el nen, de nacionalitat colombiana, van venir a Barcelona, procedents del País Valencià i enganyats per unes persones que asseguraven que els ajudarien a regularitzar la seva situació. Els van enganyar per pujar en un cotxe i els van portar fins a un descampat.

Allà els esperaven quatre individus amb armes foc que van ficar el menor al maleter d'un cotxe i, abans de fugir, van exigir a la mare un rescat de 5 milions d'euros si volia tornar a veure el nen. La dona va denunciar el cas als Mossos, que van obrir una investigació i van determinar que el nen era en un pis de Barcelona. Quan hi van entrar per alliberar-lo, hi van trobar una dona de 46 anys que s'encarregava de vigilar el nen, i a qui van detenir. També hi van trobar instruccions precises sobre com s'havia de fer el segrest i de matar el menor en cas d'imprevist o si hi havia la sospita que els havien descobert.

Després d'alliberar el menor, que va estar tres dies retingut, la policia va detenir una altra persona per la seva presumpta participació en el segrest. De fet, la policia creu que els dos detinguts, de nacionalitat espanyola, pertanyen a un grup organitzat, i està buscant més implicats en el cas. Segons sembla, el cervell del segrest és un pres que va coincidir fa uns mesos en una presó amb el pare de la víctima.

Els fets es remunten al 25 de setembre passat, però la policia no els ha fet públics fins ara.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut