Els Manel presenten "Boy band", el segon single del nou disc

El quartet barceloní ha publicat el videoclip abans que el disc "Per la bona gent" comenci a vendre's el 4 d'octubre

Actualitzat

Els Manel estrenen "Boy band", el segon single del nou disc de la banda. El quartet barceloní ha publicat el videoclip abans que el disc "Per la bona gent" surti a la venda el 4 d'octubre. "Boy band" confirma el so de pop electrònic que ja avançava el primer senzill, llançat fa quinze dies.

Aquest matí, a primera hora, s'estrenava la cançó i ara ja es pot veure el videoclip al canal de Youtube del grup.

 

 

Hi apareixen els components dels Manel en una pista de ball, amb els caps expressament descoordinats del cos, imitant el llenguatge dels gifs i els efectes visuals més comuns a les xarxes socials, com tipografies d'expressions en anglès, colors llampants i constant moviment.

Aquests elements populars els serveixen per acabar de donar un toc d'humor a l'autoparòdia que suposa el vídeo i la lletra de la cançó, que parla, en primera persona, del fet de pertànyer a una banda de nois, una "boy band" en anglès, com són els Manel. Aquest single té referències al tema "Give a little bit" de Supertramp i fa una picada d'ullet a l'inici de la cançó "Boys", de Sabrina.

El nou disc dels Manel, "Per la bona gent", és el cinquè àlbum del grup i serà el primer que s'autoediten. El disc el presentaran primer a València i, el 16 de novembre al Poble Espanyol de Barcelona, al Cruïlla de Tardor, amb entrades ja esgotades.

ARXIVAT A:
Música
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut