Els indignats de la Puerta del Sol de Madrid (Foto: Reuters)
Els indignats de la Puerta del Sol de Madrid (Foto: Reuters)
Madrid

Els indignats proposen fer una marxa conjunta a Madrid per refundar la democràcia

17 de juliol. Aquest seria el dia escollit perquè els indignats d'arreu de l'Estat es trobessin a Madrid amb l'objectiu de refundar la democràcia. Les assemblees de les diverses concentracions han proposat organitzar aquesta marxa conjunta per aconseguir portar la revolució a tots els pobles espanyols.

Actualitzat
La iniciativa consisteix a organitzar una gran manifestació nacional que es prolongaria durant un mes i en la qual està previst celebrar assemblees a tots els pobles per on es vagi passant per fer-los partícips del moviment i compartir opinions.

D'aquesta manera, la marxa s'iniciaria simultàniament a Barcelona, Sant Sebastià, la Corunya, Cadis i València el dia 19 de juny, i s'acabaria el 17 de juliol amb l'arribada a Madrid i la "refundació de la democràcia".

Segons els organitzadors, aquesta iniciativa busca també "la reapropiació de l'espai polític, que ha estat segrestat"; aconseguir donar un nou impuls al moviment, i involucrar-hi tots els ciutadans. A més, per cada municipi que s'avanci, els indignats plantaran un hort que simbolitzarà "la llavor de la nova democràcia".

Amb tot, però, els impulsors de la proposta han assegurat que aquesta iniciativa no suposa en cap cas "el desmantellament de les acampades" i han remarcat que només pretén "unir els punts de vista de tots els grups d'indignats".
Anar al contingut