Els germans Torres netegen al seu restaurant de Barcelona amb un producte d'ozó
Els germans Torres netegen al seu restaurant de Barcelona amb un producte d'ozó

Els germans Torres incorporen la neteja amb ozó sense residus al seu restaurant de Barcelona

Actualitzat

ACN Barcelona - Els xefs Xavier i Sergio Torres propietaris del restaurant Cocina Hermanos Torres han presentat aquest dijous el nou sistema de neteja i desinfecció sostenible a través d'ozó en aigua que han incorporat a l'establiment de Barcelona. El restaurant, amb l'estrella verda i tres estrelles Michelin, no utilitza productes químics a l'hora de netejar les superfícies per contribuir en la lluita contra la crisi climàtica. En declaracions a l'ACN, els germans Torres han explicat que el sistema ozonitza l'aigua i serveix per desinfectar, netejar terres, superfícies i tota mena de productes del restaurant. "No utilitzem productes químics, ni sabons ni elements que maltracten el medi ambient", ha concretat el cuiner Sergio Torres.

Des del restaurant han explicat que tenen una clara aposta per la sostenibilitat. "Poc a poc anem afegint més coses", ha destacat en Xavier. "És un estalvi i a banda no contamina", ha destacat Xavier Torres.

Dos mesos després d'haver guanyat la tercera estrella Michelín, els cuiners han explicat que segueixen "il·lusionats" i que estan "amb més forma que mai". "Diuen que quan passes de dues a tres estrelles canvies de pantalla. Ara estem en un moment creatiu i d'il·lusió imparable", ha reflexionat Sergio Torres.

El producte és una innovació de l'empresa Ecofrog, un nou sistema que suposa un estalvi econòmic i en el consum de sabó en els rentavaixelles industrials.

Anar al contingut