L'artista de Vilassar de Mar Rita Payés (Cityzen Music/ACN)
L'artista de Vilassar de Mar Rita Payés (Cityzen Music/ACN)

Els cinc videoclips destacats de la setmana: de Rita Payés a Cesk Freixas

El recull de propostes també ens porta les novetats d'Itaca Band, Lasta Sanco i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

RedaccióActualitzat

Itaca Band

"Temerario​"

Itaca Band, un grup nascut a Montcada i Reixac, celebra 15 anys versionant els seus temes més coneguts amb una edició en vinil. "Temerario", possiblement la seva cançó més cantada i escoltada, és la primera de les deu cançons que volen reeditar aquest any.


Lasta Sanco

"El llapó"

La banda Lasta Sanco, establerta a Cervera, acaba de publicar un tema amb el nom d'una mala herba, "El llapó". La cançó, que conté un missatge que reivindica el paper dels col·lectius dissidents a la nostra societat, també serveix a la banda per desmarcar-se una mica de les influències africanes i acostar-se al rap i el hip-hop.


Cesk Freixas

"La natura crida! I jo no hi vull faltar"

Dimecres passat es va celebrar el Dia Internacional de la Diversitat Biològica. L'anomenada Setmana de la Natura culminarà el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Per posar-hi música, el cantautor Cesk Freixas ha adaptat el seu èxit "La petita Rambla del Poble-sec" per convertir-lo en el tema "La natura crida! I jo no hi vull faltar". Un tema amb un objectiu clar: la necessitat de cuidar el planeta


Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

"La farola"

El grup ebrenc Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries estrena el videoclip de la popular cançó de Miquel del Roig "La farola". L'autor i la seva inseparable guitarra acompanyen la banda en una passejada que els duu fins al far del delta de l'Ebre que inspira la cançó. La banda dels "Quicos", com se'ls coneix col·loquialment, estan immersos aquest any en la gira del disc "Ilercavònia".


Rita Payés

"El cervatillo"

La cantant i trombonista Rita Payés ha estrenat "El cervatillo", un tema on l'artista del Maresme torna a mostrar, amb el jazz com a punt de partida, un mosaic d'influències musicals riquíssim. Després de les aventures artístiques al costat de noms com C Tangana o Salvador Sobral i de l'èxit que ha tingut en països com Mèxic o Colòmbia, "El cervatillo" és un avançament d'allò que podrem escoltar en el nou àlbum, titulat "De camino al camino". 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut