Imatge promocional de La Fúmiga i The Tyets (ACN/La Fúmiga)

Els cinc videoclips destacats de la setmana, de La Fúmiga & The Tyets a Mar Pujol

El recull també ens acosta les propostes de Celobert, Maria Lamata i Svetlana & Ari Llobet

La Fúmiga & The Tyets

"Covards"

Després de quatre anys, el grup valencià La Fúmiga torna a col·laborar amb una de les bandes més exitoses del panorama musical català, The Tyets. Aquest tàndem ens presenta el single titulat "Covards", una cançó tecno-pop que forma part del disc "Tot està per fer". Algunes de les dates de presentació del disc són el 20 d'abril a la Sala La Mirona, a Girona, dins el Festival Strenes, i l'11 de maig a la Sala Apolo, a Barcelona.


Celobert

"Plou"

Celobert és el nom d'un grup de tres músics, Laia Camps, Martí Vila i Miquel Freixas. Aquesta banda emergent ens avança el seu pròxim single, titulat "Plou". Una cançó amb ritmes de disco-pop que formarà part del seu disc de debut, "Llum", que es publicarà el mes que ve.  


Mar Pujol

"Per cada u"

Una veu aferrada a una guitarra. És Mar Pujol i el seu single titulat "Per cada u", una cançó intimista d'una de les artistes revelació de la temporada. La cantautora del Lluçanès acompanya el single amb un vídeo ple de simbolismes que segueix l'estètica del seu primer àlbum complet, "Cançons de rebost", que ha publicat amb la discogràfica Hidden Track Records.


Svetlana & Ari Llobet

"Super lesbiana"

El duo barceloní Svetlana acaba de presentar el seu nou disc, titulat "Marrana", amb un concert a Razzmatazz, a Barcelona. Aquest duo queer va néixer l'estiu de 2020, en plena pandèmia, amb dos objectius clars: divertir el seu públic, sense oblidar un cert to reivindicatiu. Un dels seus temes més escoltats ha estat "Super lesbiana". 


Maria Lamata

"Body dysmorphia"

La cantant i compositora del Maresme Maria Lamata acaba de publicar el seu nou disc, titulat "Ella diu", compost de deu cançons, on parla de l'amor propi i de les relacions personals. A l'àlbum hi podem escoltar temes com "Body dysmorphia", un cant en què l'artista ens convida a estimar-nos més i millor, i deixar enrere la pressió estètica de la societat.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut