socunbohemio
Socunbohemio, el projecte d'Artur Viñas

Els cinc videoclips destacats de la setmana, amb Socunbohemio, Pol Cruells o Niña Polaca

La selecció d'aquests dies també recull propostes com les de Joven Greko i Ven'nus

RedaccióActualitzat

Ven'nus

"Si m'has seguit"

De la metàfora d'un pentinat dels vuitanta i d'una autocrítica generacional neix el nou EP de Ven'nus, titulat "Post-mullet", on s'estrena com a productora. Al videoclip de la cançó "Si m'has seguit", la cantant expressa la por al pas dels temps a través dels sons més electrònics. L'EP es presenta el 9 de març al Let's Festival de l'Hospitalet de Llobregat.


Joven Greko

"Ojalá to' fuera + sencillo a veces"

Joven Greko estrena el seu nou single "Ojalá to' fuera + sencillo a veces", una balada pop dedicada als enamorats. Un videoclip ambientat a París, ple de moments íntims, que converteixen aquesta cançó en un cant d'amor, segons aquest artista de Cornellà de Llobregat


Pol Cruells

"Xiuxiueig eixordador"

El baixista d'Els Amics de les Arts, Pol Cruells, fa un homenatge als silencis i a tot allò que amaguen al seu nou tema "Xiuxiueig eixordador", que publica en un vídeo amb la lletra de la cançó. És el segon avançament del seu nou disc, "Planeta Miret", que es publicarà el 7 de març.


Socunbohemio

"Les coses que no m'agraden de tu"

El grup emergent català Socunbohemio ha passat aquesta setmana per la Sala 2 d'Apolo, a Barcelona. Després de l'èxit rebut amb "Les coses que no et diré mai", una cançó dedicada al desamor i les separacions, presenten el seu nou EP, "Cotxe casa gos tu i jo". Un nou projecte d'Artur Viñas amb lletres intimistes i videoclips amb històries originals.


Niña Polaca

"Travieso"

"Que adoren tus huesos" és l'esperat segon àlbum de la banda madrilenyoalacantina, revelat al llarg d'un camí marcat per diversos avançaments. Aquest divendres el posen en escena a l'Hospitalet de Llobregat, de la mà del Let's Festival. Niña Polaca toquen a la Sala Salamandra juntament amb una altra formació coneguda com La Niña Paracaídas.

Niña Polaca promet traslladar-nos a la dècada dels 80 amb temes com aquest "Travieso".

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut