Els artistes Alizzz i Maria Arnal, junts en la nova cançó "Despertar" (Paz Vallejo)

Els cinc videoclips destacats de la setmana: Alizzz torna a la càrrega

El recull de propostes també passa per les Illes, amb Maria Hein, i pel País Valencià, amb Pau Alabajos

Alizzz & Maria Arnal

"Despertar"

Després de més de mig any en silenci, el músic i productor Alizzz ha tornat amb un nou senzill, "Despertar", juntament amb la cantant barcelonina Maria Arnal.

En aquest tema, Alizzz avança la sonoritat del seu segon àlbum, que es publicarà a l'abril. Tot un canvi de gènere en què deixa enrere el pop urbà i aposta pels sons distorsionats i uns videoclips hipnòtics.


Rojuu

"Un sueño no bienvenido"

Comença la nova gira del cantant Rojuu, escrit amb dues "u" finals. És el nom artístic del barceloní Roc Jou Morales. Després d'uns anys d'activitat intensa, té a punt un nou àlbum titulat "Prólogo de nube".

Ell mateix qualifica el que fa com a "shadow pop", un pop ombrívol i emocional. Fa pocs dies va avançar un segon tema del disc, titulat "Un sueño no bienvenido".


Pau Alabajos

"Assumiràs la veu d'un poble"

Amb motiu de l'Any Estellés, el cantautor valencià Pau Alabajos ha presentat la biografia del poeta Vicent Andrés Estellés i també un nou àlbum titulat "Una granota viva a la butxaca". Un disc que commemora els cent anys del naixement d'Estellés i que converteix els seus versos en música.

La taula on escrivia el poeta i els paratges valencians són protagonistes del videoclip de la cançó "Assumiràs la veu d'un poble".


Maria Hein

"La dama de Mallorca"

La cantant mallorquina Maria Hein ha actuat aquesta setmana a la Sala 2 de l'Apolo, a Barcelona. Un concert en què s'ha pogut gaudir en directe del seu segon àlbum, "Tot allò que no sap ningú". Maria Hein és una cantant versàtil i experimental, amb cançons com "La dama de Mallorca", en què versiona una cançó tradicional acompanyada d'un videoclip ple de simbolismes i referències. 


Remei de Ca la Fresca

"Tots els tons de la ràbia"

Es fan dir Remei de Ca la Fresca, són joves i no defugen la controvèrsia, com van demostrar amb el tema "Tot el que volem és okupar-te el xalet". El grup, un dels fitxatges del segell català Indian Runners, va publicar disc l'any passat i aquest dissabte hi ha l'ocasió de veure'ls en directe en un concert a la Garriga.

La seva cançó més recent no eludeix el compromís. És una versió d'un poema escrit per una autora d'origen palestí i es diu "Tots els tons de la ràbia". 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut