Barcelona

Els ciclistes exigeixen més seguretat viària a Barcelona

Un centenar de ciclistes, alguns dels quals despullats, s'han manifestat a Barcelona per reclamar més mesures que els permetin circular amb seguretat pels carrers de la ciutat. La protesta, convocada per Amics de la Bici, arriba després del greu accident d'una ciclista a l'Eixample barceloní. Els ciclistes també demanen que es retirin punts del carnet de conduir als conductors de vehicles de motor que envaeixin un carril bici, s'hi aturin o hi aparquin.

Actualitzat

L'accident d'una ciclista en ple Eixample barceloní ha estat la gota que ha fet vessar el vas. Els fets van passar quan la noia anava en bicicleta pel carril bici i un camió la va atropellar entre els carrers Consell de Cent i Bruc. La ciclista està ingressada a l'hospital amb ferides molt greus.

Aquest col·lectiu no vol veure situacions similars. És per això que un centenar de persones han sortit al carrer per reclamar més mesures de seguretat. S'han trobat a la plaça Universitat i s'han dirigit fins al punt on la noia va tenir l'accident. L'última parada ha estat la plaça de Sant Jaume.

A banda de demanar més mesures, els ciclistes reclamen que els conductors de vehicles de motor perdin punts del carnet si envaeixen el carril bici, volen campanyes per ensenyar aquests conductors a respectar els ciclistes i reclamen que es compleixi la velocitat màxima per circular pels carrers de la ciutat.

 

Anar al contingut