Marina Freixas ha tret el senzill "La nit"
Marina Freixas ha tret el senzill "La nit"

Els 5 videoclips de la setmana, amb Marina Freixas i BOYE

Queralt Lahoz, Anaïs Vila, Marina Freixas, BOYE i Joan Dausà, protagonistes dels videoclips de la setmana

Joan Dausà

"Per nosaltres i els de dalt"

S'acosta Nadal i no poden faltar les nadales: les clàssiques, però també les que aspiren a ser-ho. Joan Dausà ha llançat el tema "Per nosaltres i els de dalt", que parla dels retrobaments amb les persones estimades per aquestes dates.

Una cançó pop intimista amb la qual l'artista torna als seus inicis, amb el piano i la veu com a protagonistes. D'aquesta manera tanca una gira de tres anys, amb un concert final al 20 de gener al Palau Sant Jordi.


Queralt Lahoz

"El alijo"

La cantant i compositora Queralt Lahoz ha tret el senzill "El alijo". Una fusió de bachata i reggaeton que parla de la intuïció que tenen les dones a l'hora d'anticipar traïcions.

L'artista ha anunciat també una gira acústica aquest hivern, amb les primeres dates confirmades a Barcelona, Girona i Figueres.


BOYE

"Vamos a trabajar"

BOYE, l'alter ego musical de l'actor David Menéndez, ha llançat el senzill "Vamos a trabajar". Una oda satírica als treballadors per animar-nos en el dia a dia a la feina.

El tema, que combina el rap, l'electrònica i l'indie-pop, ve acompanyat d'un videoclip amb personatges coneguts i altres d'anònims, tots dins la mateixa roda capitalista de la feina. L'artista actuarà el pròxim 9 de maig al Festival Mil·lenni de Barcelona.


Anaïs Vila

"Loop"

La cantant i compositora Anaïs Vila prepara el seu quart disc, "Ara sempre", que estarà format per onze cançons de pop independent amb elements de folk. De moment, ha avançat el senzill "Loop", que parla del moment de prendre la decisió de trencar o mantenir una relació.


Marina Freixas

"La nit"

Un any després de publicar el seu primer disc, la cantautora Marina Freixas ha tret el senzill "La nit". Un tema que parla dels amors passatgers i idealitzats d'una sola nit. L'artista es mostra amb un estil més despreocupat, ple de ritme i ganes de fer-nos ballar.

ARXIVAT A:
CulturaMúsica
Anar al contingut