Ryan Gosling, vestit de rosa, actuant a la gala dels Oscars 2024
L'actuació de Ryan Gosling ha estat el moment més comentat de la gala (Reuters/Mike Blake)

Els 5 moments més destacats dels Oscars, amb Ryan Gosling al capdavant

L'actuació de la cançó de Ken, un gos, la presentació descafeïnada d'Al Pacino o el gag de Schwarzenegger i DeVito són algunes de les escenes més comentades de la gala 2024

RedaccióActualitzat

En més de tres hores de gala, els Oscars 2024 han deixat molts moments destacats. Aquests són els cinc més comentats i viralitzats d'aquesta edició.
 

El momentàs de Ken

No ha guanyat el premi a millor actor, però sí que ha marxat de la gala com un dels protagonistes. Ryan Gosling ha interpretat l'actuació més comentada de la gala. 

Vestit de rosa de dalt a baix i amb ulleres de sol ha ballat i cantat el tema "I'm just Ken" de la pel·lícula "Barbie", de Greta Gerwig, a qui també ha acostat el micròfon en un moment de l'actuació.

Al Pacino i l'anunci descafeïnat

"Oppenheimer" ha estat la gran triomfadora de la nit. Entre les set estatuetes que s'ha endut, la de millor pel·lícula. I el que havia de ser el moment àlgid de la gala, quan s'entrega aquest premi, ha quedat una mica descafeïnat.

Al Pacino ha estat l'encarregat d'anunciar-lo i, per uns instants, a més d'un li ha passat pel cap el gran error del 2017, amb "La La Land" i "Moonlight". 

"Deu pel·lícules meravelloses estan nominades, però només una s'endurà el premi a millor pel·lícula. He d'anar al sobre per a això. I ho faré. Aquí ve. I... els meus ulls veuen 'Oppenheimer'?", ha dit l'actor.

Fins uns segons després, que ha confirmat que el que veia era cert, ningú s'ha alçat de la butaca. Per sort, no ha calgut corregir-lo.

Un protagonista caní

Una de les butaques del Dolby Theatre l'ha ocupat un gos. És en Messi, el border collie blanc i negre que interpreta l'Snoop a la pel·lícula "Anatomia d'una caiguda", que estava nominada a millor film.

Feia dies que s'especulava si podria entrar o no a la gala i, finalment, hi ha aparegut complint fins i tot el dress code, amb un corbatí.

El gos Messi, amb corbatí a la gala dels Oscars 2024
El gos Messi, amb corbatí a la gala dels Oscars 2024 (Reuters)

El millor vestuari, sense roba

El premi al millor disseny de vestuari s'ha entregat sense vestuari. John Cena ha aparegut a l'escenari sense roba per entregar-lo.

Només portava unes sabates i un sobre, que duia col·locat estratègicament, amb el títol de la guanyadora a l'interior.

"El vestuari és molt important", ha dit, entre les rialles del públic i abans que li posessin una cortina a sobre que li ha permès obrir el sobre i anunciar la guanyadora.

Cena, despullat, aguanta un sobre que li cobreix els genitals
Cena ha aparegut sense roba a l'escenari

Schwarzenegger i DeVito, contra Batman

"Arnold i jo presentem aquesta nit junts per una raó molt òbvia", ha dit Danny DeVito. I Arnold Schwarzenegger ha replicat: "Tots dos hem intentat matar Batman!"

I és que tots dos han donat vida, en alguna de les pel·lícules de la saga, a malvats que volen matar el superheroi. Schwarzenegger, fent de Mr. Freeze a "Batman i Robin", i De Vito, fent de Pingüí a "El retorn de Batman".

"És aquí, és aquí!", han començat a dir, assenyalant l'actor Michael Keaton, que justament va fer de Batman en el film en què DeVito interpretava el Pingüí. Keaton no ha mogut ni una pestanya i, amb mirada desafiant, ha contribuït a fer de l'escena una de les més destacades de la nit.

 

 

ARXIVAT A:
Premis Oscar
Anar al contingut