Una imatge del videojoc "Baldur's Gate 3"
Una imatge del videojoc "Baldur's Gate 3"

El videojoc "Baldur's Gate 3" aconsegueix la gesta de sumar cinc premis GOTY

El joc de rol de Larian Studios ha estat elegit com a millor videojoc als BAFTA i ja l'havien premiat als Golden Joysticks, Game Developers Choice, DICE i The Game Awards

RedaccióActualitzat

El millor videojoc del 2023 és "Baldur's Gate 3", guanyador dels BAFTA Games Awards a la vintena edició que s'ha fet a Londres, on ja partia com a favorit. A més a més de la categoria principal, el joc de rol de Larian Studios ha sumat quatre premis més: millor narrativa, millor interpretació en rol secundari per a Andrew Wincott, millor joc votat pel públic i millor música, de les set categories a les quals optava.

Amb aquest BAFTA, Baldur's Gate 3 es converteix en el primer joc que suma cinc premis GOTY (millor joc de l'any). També s'ha emportat el premi principal als Golden Joysticks, als Game Developers Choice, als DICE i als The Game Awards.


La tercera entrega de la sèrie Baldur's Gate, basada en el joc de rol de taula "Dungeons & Dragons" es va llançar oficialment l'agost de l'any passat, després d'estar en accés anticipat.

Amb un sistema de combat per torns, aquest videojoc de rol incorpora elements de joc en solitari i multijugador cooperatiu.

Els jugadors poden crear un o més personatges i formar un grup amb altres per avançar en la trama. Alternativament, poden seleccionar algun dels seus personatges i unir-se en línia amb altres jugadors per formar un equip.

El videojoc és l'estudi Larian, amb seu a Gant, Bèlgica, i que també té una seu a Barcelona

Alguns personatges de Baldur's Gate 3

Altres premiats als BAFTA

"Alan Wake 2", de Remedy Entertainment, estava nominat a vuit categories dels BAFTA Games Awards i en va obtenir dues: millor realització d'àudio i millor realització artística.

Un altre dels favorits, amb vuit nominacions, era "Marvel's Spider-Man 2" d'Insomniac Games, que es va haver de conformar amb el premi de millor interpretació en rol principal per a l'actor Nadji Jeter, pel seu paper de Miles Morales.

També van ser premiats "Super Mario Bros. Wonder" (millor multijugador i millor joc familiar), "Viewfinder" (millor joc britànic i nova propietat intel·lectual) o "Hi-Fi Rush" (millor animació), entre d'altres.

 

ARXIVAT A:
TecnologiaVideojocs
Anar al contingut