Sentència Procés

El vídeo de Tsunami Democràtic on Pep Guardiola demana suport a la comunitat internacional

L'entrenador del Manchester City denuncia que la sentència del procés és inacceptable en l'Europa del segle XXI i diu que Espanya està vivint una deriva autoritària

RedaccióActualitzat

Una de les accions sorpresa de Tsunami Democràtic aquest dilluns com a resposta a la sentència del procés, ha estat la difusió d'un comunicat llegit per Pep Guardiola.

El comunicat, que ha estat difós conjuntament per TV3, la BBC i France Press, és una petició de suport a la comunitat internacional, que assegura que la lluita pacífica no s'aturarà fins que es respecti el dret a l'autodeterminació i demana al govern espanyol que s'assegui a dialogar.

El missatge es dirigeix, sobretot, a les societats civils d'arreu del món perquè pressionin als seus governs per trobar solucions polítiques i democràtiques.

Pep Guardiola: Això és inacceptable en l'Europa del segle XXI. Espanya està vivint una deriva autoritària en la qual una llei antiterrorista es fa servir per perseguir els dissidents i en què inclús els artistes són perseguits per exercir la llibertat d'expressió. Fem una crida a la comunitat internacional perquè es posicioni clarament a favor de la resolució d'aquest conflicte sobre la base del diàleg i el respecte. Ho repetim. Només hi ha un camí: asseure's i parlar."

 

Aquest vídeo de Tsunami Democràtic arriba hores després que el govern en funcions de Pedro Sánchez hagi llançat una campanya a les xarxes socials amb el lema "Espanya, la casa de tots".

De fet, el lema és en anglès: "Spain, everybody's land", i la base de la campanya és un vídeo protagonitzat per alguns dels ministres de Sánchez parlant en castellà, però sobretot en anglès, en francès i també en alemany, de manera que és una campanya aparentment pensada per a l'estranger.

ARXIVAT A:
Judici procésGuardiola
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut