Google elimina l'app per saber on votar l'1-O per ordre del TSJC

El personal que treballa per a Google a Barcelona ha estat retingut per la Guàrdia Civil a les seves oficines durant unes hores

RedaccióActualitzat

La magistrada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya Mercedes Armas ha ordenat a Google que retiri l'aplicació que explica com i on es podrà votar l'1 d'octubre. Google ja ha retirat l'aplicació de la seva botiga.

El personal d'una empresa que treballa per a Google a Barcelona ha estat retingut per la Guàrdia Civil a les seves oficines durant unes hores.

La resolució de la magistrada ordena que s'elimini l'aplicació per a mòbils que el president de la Generalitat havia publicitat a través del seu compte de Twitter amb què es podia obtenir informació sobre la jornada.


La resolució de la magistrada també ordena bloquejar qualsevol altra aplicació que desenvolupi Catalonia Voting Sotware o qualsevol altra que faci servir el mail onvotar1oct@gmail.com.

Tancada aquesta tarda

L'enllaç que va publicar Puigdemont ja no funciona i, si es busca l'aplicació a Google Play, no hi apareix. Sí que n'hi surten unes altres que no són les oficials.

En canvi, si una persona ja es va descarregar l'apliació, encara la pot fer servir en el seu mòbil o tauleta.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut