Segona Divisió

El Terrassa aconsegueix la primera victòria a Elx en el debut a la banqueta d'Enrique Martín

Enrique Martín no va poder tenir un millor debut a la banqueta del Terrassa, que va aconseguir la primera victòria de la temporada en la seva visita al camp de l'Elx per 2-3. Els egarencs van recuperar l'olfacte golejador i sempre van anar per davant en el marcador tot i que l'Elx va ser capaç d'empatar en dues ocasions. Quique Martín, en el minut 60, va fer el gol definitiu del triomf amb una vaselina.

Amb el debut a la banqueta d'Enrique Martín, el Terrassa va començar amb bon peu el partit contra l'Elx i en el minut 16 de la primera part, els egarencs es van avançar en el marcador amb un gol de Xavi Molist, que va batre Dani Mallo amb un gran xut des de fora de l'àrea. Tot i el bon inici egarenc, l'alegria no li va durar gaire a l'equip català ja que només nou minuts després, l'Elx va aconseguir empatar. Moisés va aprofitar un refús en curt de Maestro per rematar a plaer al fons de la xarxa. En el minut 28, el Terrassa va tenir una gran ocasió per tornar-se a avançar en el marcador amb una rematada creuada de Recio que es va perdre fregant el pal i a continuació, Jordi Navas també va tornar a perdonar l'1-2 amb un xut gairebé calcat al primer. Però la tercera va ser la vençuda i en el minut 37, Tasevski va cometre un clar penal sobre Besora que Rodri es va encarregar de transformar en el segon gol del Terrassa. Tot i el major domini egarenc, a cinc minuts per arribar al descans, l'Elx va tornar a empatar amb un gran gol de Zárate, que va fer un magistral llançament de falta des de la frontal de l'àrea que va entrar per l'escaire de la porteria de Maestro. A la represa, el Terrassa va buscar sorprendre en algun contraatac en busca del gol de la victòria i en el minut 60, Quique Martín va aconseguir fer el 2-3 amb una precisa vaselina aprofitant la mala sortida de Dani Mallo.