Perpinyà

El temporal de vent deixa sense llum la Catalunya Nord i obliga els bombers a fer 200 sortides

El temporal s'ha enfilat fins a la Catalunya Nord. El vent ha arribat amb força a la zona i ha deixat els seus habitants sense llum. La Catalunya del Nord s'ha quedat sense llum a causa del temporal que ha provocat un tall en la línia de 400.000 volts que alimenta la zona. Es desconeix quan es restablirà el servei. A més, les ratxes de vent de fins a 170 quilòmetres per hora han obligat a evacuar zones comercials i a suspendre el transport públic urbà i interurbà. Els bombers francesos han fet més de 200 sortides arreu de la Catalunya del Nord.

Actualitzat
Diverses zones comercials de la Catalunya del Nord han estat evacuades per prevenir accidents a causa del temporal, després que diversos terrats i sostres han cedit a causa del vent. També s'ha suspès el transport públic urbà i interurbà, les manifestacions esportives, i s'han tancat totes les pistes d'esquí durant tot el cap de setmana. Els bombers han fet més de 200 sortides, tot i que no s'ha produït cap accident greu.

Arran del temporal, els cotxes no poden circular per l'autopista al nord de Perpinyà. Algunes carreteres secundàries també estan tallades a causa dels obstacles que hi han caigut. Les autoritats recomanen que la gent es quedi a casa per evitar els possibles efectes del temporal al llarg de les pròximes hores.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut