Temporal al Pallars Sobirà
Temporal al Pallars Sobirà
Barcelona

El temporal de neu i pluja provoca, de manera preventiva, anul·lacions en l'àmbit de l'hostaleria i la restauració

Les reserves s'han anul·lat sobretot als dos Pallars i a l'Alta Ribagorça

RedaccióActualitzat

El temporal de neu i pluja, que s'espera sobretot al Pirineu i al Prepirineu, ha provocat de manera preventiva i per precaució anul·lacions en l'àmbit de l'hostaleria i la restauració, i també en activitats esportives i d'oci a diferents punts del país.

Sens dubte, els més afectats per aquestes previsions són els hotelers de la zona del Pirineu, ja que s'han anul·lat vora del 60% de les reserves, sobretot als dos Pallars i a l'Alta Ribagorça. Els clients catalans són els que més reserves anul·len.

Quant a l'oci i la cultura, a la demarcació de Lleida, la zona que es preveu hi hagi més afectació pel temporal, no s'han ajornat gaires activitats.

Des del punt de vista esportiu, només la Federació Lleidatana de Bàsquet ha decidit no organitzar la tradicional trobada d'escoles de formació. Els més prudents han estat els responsables del Museu de Lleida, que han posposat la visita guiada que tenien prevista fer aquest dissabte al call jueu, que s'està excavant. També s'ha ajornat fins al diumenge dia 6 de març la setena caminada de l'Institut Francesc Ribalta de Solsona.

Anar al contingut