El Teatre Apolo de Barcelona tanca la temporada amb el dubte de si tornarà a obrir
El Teatre Apolo de Barcelona
Barcelona

El Teatre Apolo de Barcelona tanca la temporada amb el dubte de si tornarà a obrir

L'empresa que el gestiona ho ha comunicat als treballadors, però els responsables del teatre asseguren que només és un parèntesi fins al setembre

RedaccióActualitzat

El Teatre Apolo de Barcelona ha tancat, aquest diumenge, la temporada amb molta incertesa sobre el seu futur immediat. Aquesta tarda ha tancat portes després de l'última funció de l'espectacle infantil "Peter Pan" i, de moment, no té cap espectacle previst.

Segons fonts dels treballadors, l'empresa que gestiona el teatre, Ethika Global, fa només uns dies que els va comunicar la decisió que deixarà sense feina una desena de persones.

En canvi, els responsables del teatre asseguren que només es tracta d'un parèntesi, que estan ultimant el traspàs de la gestió a una altra empresa i garanteixen que l'Apolo seguirà al setembre.


Més de 110 anys d'història

El Teatre Apolo va obrir les portes l'any 1904, en ple cor del Paral·lel barcelonès. Durant la dècada dels 50, el va adquirir l'empresari Matías Colsada, que es va sumar a la tendència de l'època i va fer de l'Apolo un referent de la revista i la sarsuela a Barcelona. Artistes com Lina Morgan, Concha Velasco o Liza Minelli van començar la seva carrera artística en aquest teatre.
 

 

L'any 1991 es va reformar íntegrament per poder actualitzar-ne les instal·lacions. Des de l'any 2017, Ethika Global es va convertir en l'empresa encarregada de gestionar el mític teatre, amb la intenció d'apostar per la qualitat, les produccions pròpies i les estrenes d'èxit.

Ethika Globa és una companyia dedicada a les inversions i especialitzada, originalment, en el desenvolupament de models de gestió de risc i estratègies d'entrada al mercat.

ARXIVAT A:
Teatre
Anar al contingut