Presentats els primers 70 noms del Sónar 2024
Presentats els primers 70 noms del Sónar 2024 (Sónar)

El Sónar presenta els primers noms de l'edició del 2024: de Kaytranada a Jessie Ware

La 31a edició del festival, que reafirma la música de ball com a gran protagonista, se celebrarà entre els dies 13, 14 i 15 de juny del 2024

RedaccióActualitzat

El Festival Sónar ha donat a conèixer els primers 70 noms del seu cartell per a l'edició del 2024. Després de celebrar un 30è aniversari de rècord el 2023, el festival entra en la quarta dècada reafirmant la música de ball com a gran protagonista i l'electrònica com a gran ventall de molts gèneres musicals.

Hi actuaran noms com el DJ i productor musical Kaytranada, la cantant de soul, disco i r&b Jessie Ware, el productor Ben Böhmer, el raper Vince Staples, el músic neurocientífic Floating Points, la cantant andalusa Judeline i la DJ de techno Charlotte de Witte.


A la música en directe s'hi sumaran una gran exposició de projectes creativotecnològics, master classes, fòrums de debat, trobades professionals i conferències audiovisuals de la mà d'artistes i científics.

El Sónar+D, que fusiona cultura i ciència, aquest any explora la relació entre tecnologia i naturalesa i tindrà com a convidats artistes com Tomàs Saraceno i Nicole L'Huillier.

El Sónar té diversos espais, repartits entre el Sónar de Dia, que se celebra al recinte firal de Montjuïc, i el Sónar de Nit, a Fira Gran Via l'Hospitalet. La 31a edició del festival serà els dies 13, 14 i 15 de juny del 2024.

Les entrades per al festival van sortir a la venda el 26 de setembre passat, amb preus que oscil·len entre els 170 i els 300 euros per als abonaments per a tots els dies.

Kaytranada, un dels artistes més destacats del Sónar 2024
Kaytranada, un dels artistes més destacats del Sónar 2024 (Sónar)


El Sónar, també a Lisboa i Istanbul

El festival també va anunciar aquest mes d'octubre els primers noms del cartell de la 3a edició del Sónar Lisboa.

2manydjs, amb Éclair Fifi & Erol Alkan, Bonobo, Sevdaliza, Shygirl o Oneohtrix Point Never seran alguns dels encarregats de fer vibrar el públic en un festival que se celebrarà a la capital portuguesa del 22 al 24 de març del 2024.

A més, també està confirmada la 8a edició del Sónar Istanbul, que tindrà lloc el 26 i 27 d'abril del 2024.

ARXIVAT A:
CulturaMúsicaSónar
Anar al contingut