Barcelona

El Rufus Wainwright més intimista ha actuat aquesta nit al Liceu

El canadenc Rufus Wainwright va presentar aquest dimarts al Liceu el seu últim disc, un àlbum en la línia intimista que el caracteritza. El cantautor va interpretar els dotze temes del disc seguits, durant la primera part del concert, i va demanar el públic que no aplaudís per crear un ambient d'intimitat, cosa que tothom va respectar. Wainwright va actuar amb totes les entrades exhaurides però pels qui es van quedar sense l'oportunitat de veure'l, ho podran fer al Festival de Cap Roig quan l'artista tornarà a Catalunya.

Actualitzat
L'escenari era el del Gran Teatre del Liceu, però Rufus Wainwright es preparava per omplir-lo fent servir només la seva veu i el seu piano. Durant la primera part, el canadenc va interpretar tots els temes del seu darrer disc "All days are nights: Songs for Lulu", un disc molt sobri, inspirat en l'òpera. Les cançons de discos anteriors han quedat reservades per a la segona part.

El concert de Wainwright, qui va actuar vestit de dol per la mort de la seva mare, va suscitar disparitat d'opinions. Mentre alguns van lloar l'actuació de l'artista, d'altres van trobar l'actuació "soporífera".

Les entrades per aquest concert es van exhaurir en només un dia però hi haurà una segona oportunitat per veure en directe l'artista, que és previst que actuï el 2 de juliol al concert inaugural del Festival de Cap Roig.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut