La casa de Michael Jordan està construïda en una parcel·la de més de tres hectàrees
La casa de Michael Jordan està construïda en una parcel·la de més de tres hectàrees (YouTube)

El repte més difícil de Michael Jordan: per què ningú compra la seva mansió de Chicago?

El preu de sortida de la casa va ser de 29 milions de dòlars, però deu anys després ja l'ha hagut de rebaixar a 14,8 milions perquè no aconsegueix vendre-la

RedaccióActualitzat

Michael Jordan és, per a molts, el millor jugador de bàsquet de tots els temps. Però, tot i que al llarg de la seva carrera esportiva als Chicago Bulls el seu nom sempre va estar lligat a l'èxit, la mansió que va comprar a la ciutat s'està convertint en un autèntic malson.

L'any 2012, l'estrella de l'NBA va decidir posar la seva casa de Highland Park a la venda. Avui dia, més de deu anys després, encara no ha aconseguit trobar un comprador.

Un pavelló, un llac i una sala de pòquer per a fumadors

La casa està construïda en una parcel·la de més de tres hectàrees que Jordan va comprar el 1991 i que va remodelar durant quatre anys. La va donar per acabada el 1995. 

La mansió disposa de 9 habitacions, 15 lavabos, un garatge amb espai per a 15 cotxes, un gimnàs de primer nivell, una biblioteca amb pantalla desplegable, una sala per a festes, un bar, una sala de cinema, una pista de tenis, una piscina, un minigolf i, fins i tot, un llac. A més, també té una sala exclusiva per a fumadors on organitza partides de pòquer.

La peça central de l'habitatge, com no podia ser d'altra manera, és un pavelló amb una pista de bàsquet amb el logo de la seva marca al mig.

La pista de bàsquet amb el logo de Michael Jordan és la peça central de la seva mansió de Chicago

Un dels aspectes destacats de la mansió és la porta, que formava part de la mansió Playboy original de Chicago abans que la comprés Jordan. Quan l'estrella de l'NBA es va instal·lar a la mansió, va estampar-hi el seu mític "23", l'històric dorsal que lluïa als Bulls amb què va guanyar els sis anells, entre el 1991 i el 1998.

La porta de la mansió de Jordan porta l'històric número '23' que l'ha acompanyat al llarg de la seva carrera

Per què no es ven?

L'any 2013 Jordan va posar la mansió a la venda en una subhasta, però no va tenir èxit. El preu de sortida de la casa va ser de 29 milions de dòlars, però ningú va fer cap oferta.

Després el va baixar primer a 21 i després a 16, però tampoc va rebre l'interès de cap comprador. Actualment el preu de la luxosa mansió ha baixat fins a gairebé la meitat del preu inicial: 14,8 milions de dòlars.

Adam Rosenfeld, de l'empresa immobiliària de luxe Mercer Vine, va explicar l'any 2020 a "Marketwatch" que els problemes que té Jordan per vendre la casa estan relacionats amb la seva personalització.

"Quan tens una propietat tan específica i tan personalitzada, la venda es fa molt més complicada."

L'aparició del documental "The last dance" l'any 2020 va fer que molts curiosos tinguessin interès a veure la casa, però avui dia encara no ha aconseguit treure-se-la de sobre.

 

ARXIVAT A:
NBAMercat immobiliari
Anar al contingut