El raper Sean Combs, conegut com a Diddy, acusat de violació en grup a una menor
El raper Sean Combs, conegut com a Diddy, acusat de violació en grup a una menor (EFE/Nina Prommer)

El raper Diddy, acusat de violar en grup una menor: quarta denúncia en tres setmanes

Sean Combs, conegut com a Diddy, ha estat acusat de violar en grup una menor en la quarta denúncia per agressió sexual des de mitjans de novembre

RedaccióActualitzat

El raper Sean Combs, conegut com a Diddy o Puff Daddy, ha estat acusat de violació en grup. Els fets haurien passat l'any 2003, quan el cantant, el director de la seva productora, Harve Pierre, i una tercera persona haurien abusat sexualment d'una noia de 17 anys.

Els tres homes haurien convidat la menor a seguir-los des de Detroit, a l'estat de Michigan, fins al seu estudi de Nova York en el seu jet privat, on l'haurien obligat a beure i l'haurien drogat abans de violar-la.

En la denúncia, presentada aquest dimecres, hi consten fotos de la jove als estudis de producció del raper. "Van agredir una adolescent vulnerable, sotmetent-la a una violació en grup", ha assegurat l'advocat de la noia, Douglas H. Wigdor.

"Han de pagar pel que han fet. Aquests actes abominables han marcat la meva clienta de per vida."

La demandant reclama una indemnització econòmica, tot i que no ha transcendit cap quantitat.

Quatre denúncies en tres setmanes

Aquesta és la quarta denúncia per agressió sexual en tres setmanes per al raper. A mitjans de novembre, l'anterior parella de Diddy, la cantant d'R&B Casandra Ventura, coneguda com a Cassie, va presentar una denúncia per violació i violència física

Dos dies després de presentar la denúncia, Combs i la seva exparella van anunciar que havien arribat a "un acord amistós", els detalls del qual no van sortir a la llum.

Des d'aleshores, dues dones més han presentat denúncies per violència sexual contra el raper, gràcies a una nova llei de l'estat de Nova York aprovada fa un any que permet a les víctimes de violència sexual presentar denúncia fins i tot per actes que ja haurien prescrit.

Una de les dones acusa Diddy de drogar-la i agredir-la sexualment l'any 1992, uns fets que Combs hauria filmat i amenaçat de distribuir. De l'altra denúncia se'n desconeixen els detalls.

El raper, que va convertir-se en multimilionari gràcies a la seva productora, Bad Boy Records, i les seves inversions en moda i begudes alcohòliques, ha negat enèrgicament les acusacions.

ARXIVAT A:
Violència masclistaEstats UnitsAgressió sexual
Anar al contingut