El projecte 'Ens mengem la Vall' explica els productes del territori entre més de 150 alumnes de Camprodon
Camprodon (ACN).- Els projecte 'Ens mengem la Vall' ha difós durant el curs 2011-12 els productes del territori - la Trumfa de la Vall de Camprodon i el Poltre de Muntanya del Ripollès- a més de 150 alumnes de l'escola Dr. Robert de Camprodon. La directora, Rosa M. Gibert, ha assenyalat que "des del centre, volem refermar la idea que l'escola està al servei de la comunitat". En aquest sentit, ha afegit que es farà el que es pugui "perquè els alumnes coneguin els productes de la Vall i puguin ser 'part activa' en la seva promoció'. També s'ha elaborat un seguit de recursos pedagògics que serviran de guia als mestres de la Vall però també perquè altres territoris puguin utilitzar-los per treballar els seus productes.

El projecte 'Ens mengem la Vall' explica els productes del territori entre més de 150 alumnes de Camprodon

Camprodon (ACN).- Els projecte 'Ens mengem la Vall' ha difós durant el curs 2011-12 els productes del territori - la Trumfa de la Vall de Camprodon i el Poltre de Muntanya del Ripollès- a més de 150 alumnes de l'escola Dr. Robert de Camprodon. La directora, Rosa M. Gibert, ha assenyalat que "des del centre, volem refermar la idea que l'escola està al servei de la comunitat". En aquest sentit, ha afegit que es farà el que es pugui "perquè els alumnes coneguin els productes de la Vall i puguin ser 'part activa' en la seva promoció'. També s'ha elaborat un seguit de recursos pedagògics que serviran de guia als mestres de la Vall però també perquè altres territoris puguin utilitzar-los per treballar els seus productes.

Anar al contingut